Чернігівські архієреї Української автокефальної православної церкви у 20-х роках ХХ ст. - Глухенький, А.А. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті йдеться про діяльність Чернігівських архієреїв Української автокефальної православної церкви
у 20-х роках ХХ ст. Висвітлюється процес існування
Борисоглібського собору як кафедрального храму Чернігівської єпархії УАПЦ. В статье речь идет о деятельности Черниговских
архиереев УАПЦ в 20-х годах ХХ века. Освещается процес существования Борисоглебского собора как кафедрального храма Черниговской епархии УАПЦ. The article is devoted to the activity of Chernihiv
eparches of UAOC in 1920s. The existence of St. Boris and
Hlib’s Cathedral as methropolitan church of Chernihiv
diocese of UAOC.