Особливості реставрації ансамблю Трапезної церкви Києво-Печерської лаври: від створення до сьогодення - Зайцева, В.О. (Сіверщина в історії України, 2019)
Стаття висвітлює історію створення та особливості реставрації пам’ятки архітектури національного значення – Трапезної цер-ви з палатою Києво-Печерської лаври як підґрунтя для оптимального вирішення сучасних нагальних проблем, пов’язаних з охороною
та збереженням історико-культурної спадщини. Статья освещает историю создания и особенности реставрации памятника архитектуры национального значения – Трапезной
церкви с палатой Киево-Печерской лавры как основание для оптимального решения современных насущных проблем, связанных с сохранением историко-культурного наследия. The article covers the history of creation and peculiarities of the
restoration of the monument of architecture of national importance - the
Refectory Church of Kyiv-Pechersk Lavra as the basis for the optimal solution
of contemporary pressing problems associated with the preservation of
historical and cultural heritage.