До історії родоводу Пилипа Орлика - Дробязко, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
На основі історичних, архівних документів та періодичних видань
у праці досліджується родовід гетьмана в еміграції Пилипа Орлика. Основна увага приділяється нащадкам Пилипа та Ганни Орлик. На основе исторических, архивных документов и периодических изданий в работе исследуется родословная гетмана в эмиграции Пилипа Орлика. Основное внимание уделяется потомкам Пилипа и Анны Орлик. On the basis of historical, archival documents and periodicals, the
genealogy of Pylyp Orlyk – Hetman in the emigration is researched in
the article. The main attention is paid to the descendants of Pylyp and
Hanna Orlyk.