Родина генерального судді В.Л. Кочубея - Герасько, М.О. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті розглядаються гіпотези походження роду Кочубеїв, його історія на теренах України. В праці досліджено біографії
членів родини, а також зазначено про нащадків, що проживають
у різних куточках світу. В статье рассматриваются гипотезы происхождения рода
Кочубей, его история на территории Украины. В работе исследованы биографии членов семьи, а также указано о потомках, проживающих в разных уголках мира. The article discusses the theory of the origin of the genus Kochubei ,
its history on the territory of Ukraine. The work investigated the
biographies of family members, as well as indicated the descendants
living in different parts of the world.