«Полное собрание законов Российской империи» (зібрання перше) як джерело дослідження історії м. Глухова 1649–1825 рр. - Єсюнін, С.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
Проаналізовано інформаційний потенціал законодавчих актів
першого зібрання «Полного собрания законов Российской империи»
для дослідження історії міста Глухова 1649–1825 рр. Зроблена систематизація виявлених матеріалів у таблицю. Проанализировано информационный потенциал законодательных актов первого собрания «Полного собрания законов Российской
империи» для исследования истории города Глухова 1649–1825 гг. The information potential of the legislative acts of the first collection
«Complete collection of laws of Russian Empire» for the history of the
town Hlukhiv in 1649–1825 is analyzed. The systematization of the
detected materials in the table is made.