Архітектор Антон Карташевський – автор проекту дзвіниці Мгарського монастиря - Юрченко, С.Б. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті йдеться про проект дзвіниці Мгарського монастиря архітектора Антона Карташевського. В статье идёт речь о проекте колокольни Мгарского монастыря
архитектора Антона Карташевского. In the article speech goes about the project of bell tower of monastery
in Mhar of architect Anton Каrtashevs’ky.