Історична топографія Глухівської фортеці згідно плану 1747–1752 рр. - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті дається докладний аналіз одного з варіантів плану
Глухівської фортеці, укладеного полковником фортифікації Данилом Дебоскетом у 1746 р. В статье дается подробный анализ одного из вариантов плана Глуховской крепости, составленного полковником фортификации Даниилом Дебоскетом в 1746 году. The article provides a detailed analysis of one of the versions of
the plan of Hlukhiv fortress, compiled by the colonel of the fortification
Danyl Debosket in 1746.