Г.О. Милорадович і Чернігівська громада - Коваленко, О.О. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті схарактеризовано зв’язки Г.О. Милорадовича з діячами українського національного руху і, зокрема, з членами Чернігівської громади кінця 50-х – початку 60-х рр. ХІХ ст. В статье охарактеризованы связи Г.А. Милорадовича с деятелями украинского национального движения и, в частности, с
членами Черниговской громады конца 50-х начала 60-х гг. ХІХ в. The article describes the connections of H.O. Myloradovych with the
members of the Ukrainian national movement and, in particular, with
the members of the Cherniyiv Hromada in the end of 50 – the beginning
of 60’s of XIX century.