Новгород-Сіверське духовне училище за матеріалами духовної періодики Чернігівщини (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) - Блакитний, М.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті йдеться про історію Новгород-Сіверського духовного училища у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. за даними єпархіальної преси Чернігівщини. В статье говорится об истории Новгород-Северского духовного училища во второй половине ХІХ – в начале ХХ вв. по материалам епархиальной прессы Черниговщины. The article talks about the history of the Novhorod-Siverskyi religious school in the second half of the XIX - at the beginning of the XX centuries on the materials of the diocesan press of Chernihiv region.