Таємниці родини Мурашків, або хто робив іконостаси для воронізьких церков? - Міллер, Н.В.; Рязанова, Т.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
Робота написана до 175-річчя від дня народження відомого художника, педагога, засновника Київської рисувальної школи – Миколи Івановича Мурашка. У статті розглядаються деякі родинні
таємниці відомих митців Мурашків, подаються нові матеріали
щодо проживання сім’ї Мурашків у містечку Вороніж (колишнього Глухівського повіту). Работа приурочена ко 175-летию со дня рождения известного художника, педагога, основателя Киевской рисовальной школы
– Николая Ивановича Мурашко. В статье рассматриваются некоторые семейные тайны известных художников из рода Мурашко, излагаются новые материалы о проживании семьи Мурашко
в местечке Воронеж (бывшего Глуховского уезда). The work is dedicated to the 175th anniversary of the birth of the
famous painter, educator, founder of the Kyiv Drawing School - Mykola
Ivanovych Murashko. This article submitted some of the family secrets
of famous artists Murashko, presents new materials about living family
Murashko in a small town Voronezh (ex. Hluhiv district).