Святині села Воздвиженське (кінець XIX – початок XXI ст.) - Мірошниченко, Н.О. (Сіверщина в історії України, 2019)
Стаття присвячена храмам села Воздвиженське, що діяли з
кінця XIX століття до сьогодення. В статті вперше публікується документ про будівництво Трудовим братством нового кам’яного храму у с. Воздвиженському. Статья посвящена храмам села Воздвиженское, которые действовали с конца XIX века до нынешнего времени. В статье впервые
публикуется документ о строительстве Трудовым братством нового каменного храма в с. Воздвиженское. The article is devoted to the temples of the village of Vozdvyzhenske
which acted since the end of the 19th century to present time. In the article
the document about construction of the new stone temple by the Labour
fraternity in the village of Vozdvyzhenske for the first time published.