Вихованці Глухівського учительського інституту в добу революції (1905–1907) та консервативного курсу П. Столипіна - Крижанівський, В.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті проаналізовано спроби захисту корпоративних
та професійних прав вихованцями та випускниками Глухівського учительського інституту в роки Першої російської революції
та епоху П. Столипіна. В статье проанализированы попытки защиты корпоративных и профессиональных прав воспитанниками и выпускниками
Глуховского учительского института в годы Первой русской революции и эпоху П. Столыпина. In the article analyzes attempts to protect corporate and
professional rights by pupils and graduates of the Hlukhiv teachers’
institute during the years of the First Russian Revolution and the
era of P. Stolypin are analyzed.