Священики синодальної релігійної громади Борисоглібського собору м. Чернігова у 20–30-х роках ХХ ст. - Глухенький, А.А. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті йдеться про діяльність синодальної релігійної громади Борисоглібського собору м. Чернігова у 20–30-х роках ХХ ст.
Висвітлюється діяльність священиків синодальної церкви. В статье речь идет о деятельности синодальной религиозной
общины Борисоглебского собора г. Чернигова в 20–30-х годах ХХ
века. Освещается деятельность священников синодальной церкви. The article is devoted to the work of the synodal religious community
of the Cathedral of St. Borys and Hlib in Chernihiv in 1920–1930s. The
activity of the priests of the synodal church is represented.