Український есер Тит Ковбаса - Кириєвський, В.Д.; Магдич, А.В. (Сіверщина в історії України, 2019)
Стаття підготовлена до 130-річчя від дня народження діяча Української революції 1917 –1921 рр. Тита Васильовича Ковбаси (1889–1931 рр.) – політичного в’язня (1908–1917 рр.), який
в 27-річному віці був обраний 12 (25) листопада 1917 р. по списку від Української партії соціалістів-революціонерів та Української селянської спілки депутатом Всеросійських установчих зборів від Чернігівської губернії. Статья подготовлена к 130-летию со дня рождения деятеля Украинской революции 1917–1921 гг. Тита Васильевича Колбасы (1889–1931 рр.), политического заключенного (1908-1917 рр.),
который в 27-летнем возрасте был избран 12(25) ноября 1917 г.
по списку от Украинской партии социалистов-революционеров и
Украинского крестьянского союза депутатом Всероссийского учредительного собрания от Черниговской губернии. The article is prepared for the 130th anniversary of the birth of the
activist of the Ukrainian Revolution of 1917–1921 Tyt Vasyl´ovych
Kovbasa (1889–1931), a political prisoner (1908 –1917), who was
elected at the age of 27 years on November 12(25) 1917 on the list of
the Ukrainian Party of Socialist-Revolutionaries and the Ukrainian
Peasant Union as a member of the All-Russian Constituent Assembly
from the Chernihiv province.