Соціально-економічний розвиток Батурина у 20–30-х рр. XX ст. - Огієвська, Р.І. (Сіверщина в історії України, 2019)
За допомогою архівних та історичних джерел у статті розкривається соціально-економічний розвиток Батурина в міжвоєнний період 1920 –1939 рр. С помощью архивных и исторических источников в статье раскрывается социально-экономическое развитие Батурина в 1920 –1939 гг. With the help of archival and historical sources, this article will
reveal the socio-economic development of Baturyn in the interwar
period of 1920–1939.