Затоплене село Комарівка на Переяславщині у світлинах із родинних архівів його мешканців та фондового зібрання Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» - Ревега, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті досліджуються світлини з фондової колекції Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав», висвітлюється питання пошуку та вивчення світлин із родинних
архівів колишніх жителів с. Комарівки. В статье исследуются фотографии из фондовой коллекции Национального историко-этнографического заповедника «Переяслав», освещаются вопросы поиска и изучения фотографий из семейных архивов бывших жителей с. Комаровки. The article examines the stock photo from the collection of the National
historical and ethnographic reserve «Pereiaslav», addresses issues of
searching and researching of photographs from the family archives of
the former inhabitants of the village of Komarivka.