Музеєзнавча діяльність Петра Михайловича Добровольського - Федусь, Д.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті зроблена спроба проаналізувати діяльність видатного історика та музеєзнавця, голови Чернігівської архівної комісії Петра Михайловича Добровольського (1871–1910). В статье сделана попытка проанализировать деятельность выдающегося историка и музееведа, председателя Черниговской архивной комиссии Петра Михайловича Добровольского (1871–1910). The article attempts to analyze the work of an outstanding historian and museologist, leader of the Chernihiv archives Commission Dobrovolskyi P.M. (1871–1910).