Аналіз узагальнених інтегральних моделей з керованою пам’яттю на основі а-методу В.К. Дзядика - Біленко, В.І.; Божонок, К.В.; Дзядик, С.Ю.; Кирилаха, Н.Г. (Кибернетика и системный анализ, 2019)
Рассмотрены вопросы конструирования и теоретического обоснования вычислительных алгоритмов для анализа обобщенных интегральных моделей Глушкова на основе аппроксимационного метода В.К. Дзядыка. Розглянуто питання конструювання та теоретичного обґрунтування обчислювальних алгоритмів для аналізу узагальнених інтегральних моделей Глушкова на основі апроксимаційного методу В.К. Дзядика. The problems of construction and theoretical substantiation of computational algorithms for the analysis of generalized Glushkov integral models are considered on the basis of the V.K. Dzyadyk approximation method.