Закономерности размещения полезных ископаемых Восточноприазовской площади - Киселев, В.А.; Бородыня, Б.В.; Стрекозов, С.Н.; Козарь, Н.А. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
На основі геолого-структурних побудов виділені металогенічні фактори і основні етапи розвитку Східноприазовської площі, що, зрештою, дозволило виявити і обґрунтувати закономірність в розміщенні корисних копалини в межах даної території. Based of the geologic-structural constructions metallogenic factors and main stages of development of the East Priazovskaya area are revealed that in the end made it possible to show and prove the regularity in placement of minerals within this territory.