Пам’яті професора Вельбицького Ігоря В’ячеславовича (1939-2019) (Control systems & computers, 2019)
Вельбицький Ігор В'ячеславович – відомий учений у галузі кібернетики, інформатики та математичного забезпечення обчислювальних машин та систем, доктор фіз.-мат. наук, професор, лауреат Державної премії України. Velbytsky Igor Vyacheslavovych – a famous scientist in the field of cybernetics, computer science and mathematical support of computers and systems, Doctor of Phys.-Math. Sciences, Professor, Laureate of the State Prize of Ukraine.