Перспективы поисков стратиформного свинцово-цинкового оруденения в пределах Южно-Донбасской металлогенической зоны - Коренев, В.В.; Стрекозов, С.Н.; Юшин, А.А.; Козарь, Н.А. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Приведені дані про знахідки свинцево - цинкового зруденіння останніх років в зоні зчленування Донбасу з Приазовським блоком УЩ. Описана загальна структурно-геологічна позиція свинцевоцинкової мінералізації, приведені результати аналітичних досліджень. Виявлені загальні риси будови і складу відкритого рудопрояву із стратиформними свинцево-цинковими родовищами миру. Data on recent finds of the lead-zinc mineralization in the zone of Donbass juncture with the Priazovsky block of Ukrainian shield is given. General structural-geologic position of the lead-zinc mineralization is described and the results of analytical investigation are given. Common features of structure and composition of the identified ore occurrence with the stratiform lead-zinc deposites worldwide are determined.