Геолого-генетическая позиция молибденового оруденения Новоселовского рудопроявления - Юшин, А.А.; Стрекозов, С.Н.; Коренев, В.В.; Козарь, Н.А. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Розглянуто геолого-генетичну позицію молібденового зруденіння Новоселівського прояву руди. Наведено дані про мінералого-геохімічні особливості зруденіння, а також мінералогічну і геохімічну зональність прояву руди. Geologic-genetic position of the molybdenum mineralization of the Novoselkovskoe ore occurence is considered. Data on mineralogic-geochemical features of the mineralization as well as mineralogical and geochemical zoning of the ore occurence is given.