"Розумний" цех в структурі розумного підприємства - Лещенко, В.А.; Таран, Л.Ю. (Control systems & computers, 2020)
Стаття присвячена темі організації бізнесу в епоху цифрової економіки, характерними елементами для якої є віртуальні організації, інтелектуальні системи та розумні підприємства. Детальніше розглянуто питання одного із компонентів виробничої структури розумного підприємства, а саме — розумного цеху. Цель статьи — разработать концептуальную модель умного цеха как элемента производственной структуры умного предприятия и детализировать его элементы с целью дальнейшей программной реализации. Purpose of the article. To develop a conceptual model of a smart shop as an element of the production structure of a smart enterprise and detail its elements for the purpose of further software implementation.