Creating Web Application for Organizing Teamwork Online Using Microsoft Azure Cloud Services - Tiutiunnyk, P.B.; Rybachok, N.A. (Control systems & computers, 2021)
By analyzing the problem sof the subject area, the function sof the software system for organizing team work in the on linemodearedeter mined. Base don the service sof the Microsoft Azure cloud platform, the architecture of the correspondings of tware system has been developed. The feature sof the firstiter ationof the software implementation of the system are described and the choice of technologies for it simplementatio nissubstantiated. Метою даної роботи є створення веб-додатку з організації командної роботи в онлайн режимі на основі сервісів хмарної платформи Microsoft Azure. Створення такої системи є актуальною задачею, бо дозволяє вирішити проблеми, характерні для дистанційного спілкування та використовує можливості сучасних хмарних платформ. Результат. Запропоновано архітектуру програмної системи для організації командної роботи в онлайн режимі на основі сервісів хмарної платформи Microsoft Azure. Описано особливості першої ітерації програмної реалізації системи та обґрунтовано вибір технологій для її реалізації. Зроблено висновки про можливості покращення системи в наступних версіях.