Проблеми та перспективи дослідження культурної спадщини м. Остер Чернігівської області - Градун, Е.Ю.; Томілович, Л.В. (Сіверщина в історії України, 2021)
Стаття присвячена дослідженню історико-культурної спадщини м. Остер Чернігівської області. Визначено основні проблеми та перспективи для подальшого дослідження і збереження об’єктів культурної спадщини, традиційного характеру середовища історичного населеного місця. The article is devoted to the study of the historical and cultural heritage of the town Oster, Chernihiv region. The town Oster, Kozelets district, Chernihiv region is located on the left bank of the Desna River at the confluence of the Oster River.