Моделі прийняття рішень на ринку хмарних послуг - Горбачук, В.М.; Дунаєвський, М.С.; Сулейманов, С.-Б.; Батіг, Л.О.; Симонов, Д.І. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2021)
Мета роботи. Хмарний брокер стикається з проблемою обмеженості людських ресурсів, необхідних для здійснення відповідної юридичної, технічної та економічної діяльності. Крім того, брокер стикається з проблемою невизначеності продажів, цін на послуги, частки використання ресурсів або ризику втрати операційних і фінансових цілей. Цель работы. Облачный брокер сталкивается с проблемой ограниченности человеческих ресурсов, необходимых для выполнения соответствующей юридической, технической и экономической деятельности. Кроме того, брокер сталкивается с проблемой неопределенности продаж, цен на услуги, доли использования ресурсов или риска потери операционных и финансовых целей. The purpose. The cloud broker faces the problem of limited human resources required to carry out the relevant legal, technical and economic activities. In addition, the broker faces the problem of uncertainty in sales, service prices, the share of resource use, or the risk of losing operational and financial goals.