Опис програмного комплексу інтегрального оцінювання стану економічної безпеки держави в системі Excel - Волощук, Р.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2018)
Метою цієї роботи є опис конструювання інформаційної технології кількісного оцінювання та прогнозування інтегральних показників стану економічної безпеки держави. The purpose of this work is to describe the design of information technology for quantitative evaluation and forecasting of integral indicators of the state of economic security of the state. Целью данной работы является описание конструирования информационной технологии количественного оценивания и прогнозирования интегральных показателей состояния экономической безопасности государства.