Побудова системних моделей основних складових паливно–енергетичного балансу країни - Костенко, Ю.В.; Степашко, В.С.; Трачук, А.Р. (Індуктивне моделювання складних систем, 2018)
Розглядається задача індуктивного моделювання складових паливно-енергетичного балансу країни Наведені прогнози для деяких первинних паливно-енергетичних ресурсів. The paper considers the problem of inductive modeling for fuel-power balance parts. The forecasts for some initial fuel-power resources is presented. Рассматривается задача индуктивного моделирования составляющих топливно-энергетического баланса страны. Приведены прогнозы для некоторых первичных топливно-энергетических ресурсов.