Оцінка обчислювальної складності комбінаторно-генетичного алгоритму КОМБІ-ГА - Мороз, О.Г. (Індуктивне моделювання складних систем, 2018)
В статті представлено розрахунок обчислювальної складності алгоритму КОМБІ-ГА та порівняння його ефективності з алгоритмами КОМБІ, MULTI та LASSO. The article presents the calculation of the computational complexity of the COMBI-GA algorithm and comparison its effectiveness with algorithms COMBI, MULTI and LASSO. В статье представлен расчет вычислительной сложности алгоритма КОМБИ-ГА и сравнение его эффективности с алгоритмами КОМБИ, MULTI и LASSO.