Інформаційна технологія стійкого відновлення сигналів за результатами непрямих вимірювань - Ревунова, О.Г. (Індуктивне моделювання складних систем, 2018)
Розроблено інформаційну технологію стійкого відновлення сигналів за результатами непрямих вимірювань. Ефективність інформаційної технології продемонстровано на прикладі розв'язання задачі відновлення функції поверхневої щільності випромінювання радіонуклідів. An information technology for the stable recovery of signals by the results of indirect measurements is developed. The effectiveness of the technology is demonstrated on the example of solving the problem of restoring the function of the surface density of the radionuclide radiation. Разработана информационная технология устойчивого восстановления сигналов по результатам косвенных измерений. Эффективность информационной технологии продемонстрирована на примере решения задачи восстановления функции поверхностной плотности излучения радионуклидов.