Із зали засідань Президії НАН України (9 червня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 9 червня 2021 року розглядалися такі питання: про участь вчених НАН України
в протидії COVID-19. Створення вакцин проти
SARS-CoV-2 та COVID-19
в Україні: стан, проблеми та перспективи (доповідач —
академік НАН України
С.В. Комісаренко); про участь вчених НАН України
в протидії COVID-19. Розроблення діагностичних
систем, лікарських засобів
і моніторинг небезпечних штамів (доповідач — академік
НАН України М.А. Тукало); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.