Із зали засідань Президії НАН України (23 червня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 23 червня 2021 року розглядалися такі питання: зварювання пластмас:
сьогодення та майбутнє
(доповідач — доктор технічних
наук М.В. Юрженко); світова грозова активність —
погляд з Антарктиди, Арктики
й України (доповідач — доктор
фізико-математичних наук
О.В. Колосков); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.