Прогнозування інтегрального індексу інвестиційної безпеки України на основі прогнозних моделей первинних показників - Волощук, Р.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2019)
В статті досліджуються можливості прогнозування інтегрального індексу стану інвестиційної сфери України на основі прогнозних моделей первинних показників з метою їх застосування для підтримки прийняття ефективних управлінських рішень. The article explores the possibilities of forecasting the integral index of the state of the investment sphere of Ukraine on the basis of predictive models of primary indicators with the aim of their application to support the adoption of effective management decisions. В статье рассматриваются возможности прогнозирования интегрального индекса инвестиционной сферы Украины на основе прогнозных моделей первичных показателей с целью их применение для поддержки принятия эффективных управленческих решений.