Кінцеве споживання енергії як зовнішній фактор у системних моделях складових енергобалансу - Костенко, Ю.В.; Трачук, А.Р. (Індуктивне моделювання складних систем, 2019)
Розглядається задача індуктивного моделювання складових паливно-енергетичного балансу країни з урахуванням прогнозу кінцевого споживання енергії. Наведені прогнози для деяких первинних джерел енергії. The paper considers the problem of inductive modeling for fuel-power balance parts with the use of the prediction of final energy consumption. The forecasts for some initial fuel-power resources are presented. Рассматривается задача индуктивного моделирования составляющих топливно-энергетического баланса страны с учетом прогноза конечного потребления энергии. Приведены прогнозы для некоторых первичных топливно-энергетических ресурсов.