Огляд підходів до організації інтелектуального інтерфейсу корисувача - Павлов, А.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2019)
Дана робота присвячена огляду та аналізу робіт в області розробки і коструювання інтелектуальних інтерфейсів користувача. Особлива увага приділяється архітектурі інтелектуального інтерфейсу користувача, задач, що виникають при його розробці і методів їх розв’язання. Наведено низку прикладів інтелектуальних інтерфейсів користувача, грунтуючись на детальному аналізі робіт в даній галузі. Данная работа посвящена обзору и анализу работ в области разработки и коструирования интеллектуальных интерфейсов пользователя. Особое внимание уделяется архитектуре интеллектуального интерфейса пользователя, задачам, возникающим при его реализации и методам их решения. Приведены несколько примеров интеллектуальных интерфейсов пользователя, основываясь на детальном анализе работ в данной области. This paper is devoted to the review and analysis of works in the field of development and building intelligent user interfaces. Particular attention is paid to the architecture of the intelligent user interface, the tasks, arising during the development, and methods for solving them. Several examples of intelligent user interfaces are given based on a detailed analysis of works in this area.