Кардинальне зменшення перебору в задачі вибору - Шередеко Ю.Л. (Індуктивне моделювання складних систем, 2019)
Описана гранично невизначена задача дослідницького проектування нових систем та запропоновано алгоритм індуктивного моделювання для її вирішення, що кардинально спрощує складність пошуку. The extremely uncertain problem of research design of new systems is described and the algorithm of inductive modeling for its decision is proposed that cardinally simplifies complexity of search. Описана предельно неопределенная задача исследовательского проектирования новых систем и предложен алгоритм индуктивного моделирования её решения, что кардинально упрощает сложность поиска.