Видатний математик, вчитель, людина (до 70-річчя від дня народження члена-кореспондента НАН України І.Д. Чуєшова) - Резуненко, О.В.; Рижкова, І.А.; Фастовська, Т.Б. (Вісник НАН України, 2021)
Статтю присвячено пам’яті видатного українського математика, фахівця в галузі рівнянь з частинними похідними і динамічних систем, лауреата
Державної премії України в галузі науки і техніки (2010), завідувача кафедри математичної фізики та обчислювальної математики Харківського
національного університету ім. В.Н. Каразіна (2000–2015), доктора фізико-математичних наук (1990), професора (1992), члена-кореспондента
НАН України (2009) Ігоря Дмитровича Чуєшова. The article is dedicated to the memory of the outstanding Ukrainian mathematician, specialist in equations with partial
derivatives and dynamical systems, laureate of the State Prize of Ukraine in Science and Technology (2010), Head of the
Department of Mathematical Physics and Computational Mathematics of the Karazin Kharkiv National University
(2000-2015), Doctor of Physical and Mathematical Sciences (1990), Professor (1992), Corresponding Member of the
NAS of Ukraine (2009) Igor D. Chueshov.