Із зали засідань Президії НАН України (15 вересня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 15 вересня 2021 року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих учених установ НАН України (доповідачі — кандидат біологічних наук А.М. Рабоконь; кандидат історичних наук М.С. Байдак; доктор технічних наук Р.С. Одарченко); про діяльність мовознавчих установ НАН України в галузі лінгвістичних експертиз (доповідач — член-кореспондент НАН України Б.М. Ажнюк); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.