80-річчя члена-кореспондента НАН України І. П. Григорюка (Вісник НАН України, 2021)
24 жовтня виповнилося 80 років доктору біологічних наук, професору, академіку АН вищої школи України, заслуженому діячу
науки і техніки України, лауреату Державної премії України, кавалеру ордена «За заслуги» ІІІ ст., члену-кореспонденту НАН
України Івану Панасовичу Григорюку.