Фольклор Підляшшя в українській періодиці Польщі - Кравчук, Н. (Фольклористичні зошити, 2008)
В статті здійснюється огляд публікацій, що стосуються фольклору Підляшшя, на сторінках сучасної україномовної періодики Польщі. З’ясовується їх основна тематика та проблематика. В статье исследуется состояние изучения фольклора Подляшья на страницах украиноязычных современных изданий Польши. Анализируются основные вопросы и проблематика исследований. This article is performed the inspection of publications, which are concerning folklore of Pydlyassha on pages of modern Ukrainian language periodicals of Poland. Their main subjects and problems are clearing there.