З нових документів до історії Сіверщини (XVII – XVIII ст.) (частина 20) - Мицик, Ю.А.; Тарасенко, І.Ю. (Сiверянський літопис, 2021)
У публікації представлені документи гетьманів Івана Мазепи, полковників
Іллі Новицького, Максима Ілляшенка, Леонтія Свічки, Тимофія Жоравки та інших старшин, різноманітна ділова документація (купчі, скарги тощо).