Повстання vs битва за державність - Гордієнко, Д. (Сiверянський літопис, 2021)
Рецензія на книгу: Таїрова-Яковлева Т. Коліївщина: великі ілюзії / пер. з рос. Т.
Кришталовської. Київ: ТОВ "Видавництво "Кліо"", 2019. 256 с., іл.