Крути: проблеми державотворення від доби Української революції (1917–1921 рр.) до сьогодення. Вип. ІІІ. Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції (Крути, 29 січня 2020 р.) - Демченко, Т. (Сiверянський літопис, 2021)
Рецензія на книгу: Крути: проблеми державотворення від доби Української революції (1917 – 1921 рр.) до сьогодення. Вип. ІІІ. Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції (Крути, 29 січня 2020 р.) / Упорядники: В. Піскун, М. Потапенко. Київ–Ніжин: Видавець ПП
Лисенко М. М., 2020. 360 с.