Пам'яті Олександра Володимировича Шекуна - Коваленко, О.Б.; Ясновська, Л.В.; Лаєвський, С.Л. (Сiверянський літопис, 2021)
27 листопада 2020 р. пішов у засвіти відомий чернігівський археолог, музейник та краєзнавець Олександр Володимирович Шекун.