Купало, купала і купалочка - Кудрявцева, З. (Фольклористичні зошити, 2009)
На основі купальських пісенних текстів авторка виводить три незалежні образи купальського обряду: Купала, Купали і Купалочки. На основе купальских песенных текстов автор выводит три независимых образа купальского обряда: Купала, Купалы и Купалочки. On the base of text of Kupalsky songs the author deduced three independent persons of Kupalskiy ceremony: Kupala, Kupaly and Kupalochky.