Український календарний фольклор у баченні Костомарова - Підгорна, Л. (Фольклористичні зошити, 2009)
Стаття повертає читача до джерел української пісенної жанрології, один із пріоритетів у якій належить Миколі Костомарову. Статья возвращает читателя к источникам украинской песенной жанрологии, один из приоритетов которой принадлежит Николаю Костомарову. The article turn the reader bask to the sources of the Ukrainian song genrelogy, one of the priority in which belong to Mykola Kostomarov.