"Обнадієна весною": слово про Ганну Василівну Арсенич-Баран - Молочко, С. (Сiверянський літопис, 2021)
Цієї весни Чернігів зазнав великих втрат – 1 квітня відійшла у Вічність
знана українська письменниця, поетеса, вчений-філолог та педагог Ганна Василівна Арсенич-Баран, людина надзвичайно світлої вдачі та великої любові до людей, до життя, до України.