Український епістолярій у монграфічному осмисленні - Сулятицький, М. (Фольклористичні зошити, 2009)
Рецензія на монографію: Качкан В. А., Качкан О. В. Екскурси і дискурси (українська історія, література, культура, філософія, фольклористика, етнологія, пресологія в епістолярному віддзеркаленні: панорама проблеми): Монографія. – Івано-Франківськ, 2009. – 212 с.