Каппелер А. Нерівні брати. Українці та росіяни від середньовіччя до сучасності - Гордієнко, Д. (Сiверянський літопис, 2021)
Рецензія на книгу: Каппелер А. Нерівні брати. Українці та росіяни від середньовіччя до сучасності / Пер. з нім. В. Кам’янець. Чернівці: Книги-XXI, 2018.
320 c.