Тихолоз Н. Петро Франко. Формула долі (Життєпис на тлі доби): монографія - Баран, І. (Сiверянський літопис, 2021)
Рецензія на книгу: Тихолоз Н. Петро Франко. Формула долі (Життєпис на тлі доби): монографія. Львів: [Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка], 2021. 228 c., іл.